GameZZ, hogy fejlődj!- Játékpark a jövő nemzedékért

Házirend

A Konzolparkban tartózkodva köteles vagy betartani, ill. a belépőjegy megvásárlásával elfogadod az alább részletezett házirendet, és kötelezettséget vállalsz annak betartására.
A belépőjegy megváltásával, a karszalag viselésével a látogatók elfogadják a Konzolpark szabályzatait.

 1. A Konzolpark területére belépni csak érvényes belépővel lehet, a belépő megváltásával egy időben átadott karszalagot kötelező viselni!
 2. A Konzolpark alkalmazottai bármikor jogosultak a szolgáltatás igénybevételének jogosságát ellenőrizni. Az ellenőrzés során kötelező bemutatni a belépő megváltását igazoló számlát, illetve nyugtát.
 3. A Konzolpark a 8 év alatti kiskorú(ak) kizárólag felügyelő/gondviselő felügyelet mellett tartózkodhatnak, a 8 éves kor fölötti kiskorú(ak) a felügyelő /gondviselő felügyelet nélkül kizárólag a kiskorú(ak) gondviselője/felügyelője által aláírt hozzájáruló nyilatkozat birtokában veheti igényben a Konzolpark szolgáltatásait oly módon, hogy belépéskor a felügyelő/gondviselő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot a jegypénztárnál köteles leadni.
 4. A Konzolpark alkalmazottainak, animátorainak utasításait, útmutatásait minden Látogatónak be kell tartani.
 5. A Konzolpark szolgáltatásait és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelést és élményelemeket, attrakciókat alkohol, drog vagy gyógyszer befolyásoltsága alatt nem használhatóak.
 6. Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében otthonról a Konzolparkba behozni mindenféle ételt és italt TILOS!
 7. A Konzolpark Park területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!
 8. A Konzolpark területére állatot behozni TILOS!
 9. A Konzolpark területén bárhol őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget a Konzolpark nem vállal.
 10. A talált tárgyakat kérjük leadni, amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyi igazolványának felmutatásával és aláírásával kell az átvételt igazolni.
 11. A házirend betartása a Konzolpark területén tartózkodó valamennyi személyre nézve kötelező!
 12. A Látogatók a szolgáltatás módjára, minőségére, a kiszolgáló személyzet magatartására vonatkozó panaszukat, a Konzolpark üzemeltetésével kapcsolatosan kifogásukat a panaszkönyvben tehetik meg, míg elégedettségüket, elismerésüket a vendégkönyvben és ötletládában fejezhetik ki.
 13. A Konzolpark egész területén TILOS a dohányzás!

Köszönjük, hogy betartod a házirendet!